Če želiš dramo pri tej temi boš moral priti naslednje leto 🤣
Ker edina igra, ki letos vsekakor dobiva preveč nagrad, je Stray, pa še to po zaslugi, da je izšla v pravem letu in cilja na ljubitelje mačk. Ker iskreno mi naj en pove, kaj je tako posebnega, inovativnega, dih jemajočega v tej igri?
Ampak za gaming, je bilo to spet eno bedno leto, ki je navduševalo res samo tiste, ki morajo igrat vsako igro kaj pride na trg.
In zdaj že več let sem navdušen, če pride vsaj 1 igra, ki jo sploh preigram. In letošnje leto mi je to rešil High on Life, ki je dobesedno prinesel to kar sem pogrešal v novi dobi gaminga… zabavo. Pa vsekakor to tudi ni perfekten naslov, Že kot prvo je za ceno 60€ prekratek in ga verjetno ne bi kupil, če ne bi bila igra na gamepassu. 40€ bi dal, pa še te bi moral imet vključen kak bounty hunting coop mode.
Sicer sem še igral letos Overwatch (2) in to je pomoje res najslabše kar so lahko naredili. Nisem bil nikoli nek hardcore OW player, ampak včasih pa si me zaljubilo zaigrat kako igro in z vsemi spremembami v OW je le ta postal nek basic hero shooter, da je Paladins dobesedno boljši (ko bi le HiRez prišel k pameti in vložil v optimizacijo, QoL lastnosti in kvaliteto).