Ni ravno čudno, je itak prava mala mešanica tu gor 😆. Pa mogoče boš celo dobila odgovor, ki ga iščeš. Kajti sam sem pred leti tudi dobil hudo astmo in mi je pljučni zdravnik še samo Medrol pripisali in to kar za 3 mesce. Zgleda, da so se me zdravniki sami želeli rešiti preden bi me astma pobrala. Jaz ne vedoč jemljem Medrol 1 mesec in ker stanje ni bilo boljše me je osebna zdravnica poslala ponovno na krvne izvide in pokažejo še kritično stanje ledvic in jeter…
No kakorkoli, rekel sem si jebiga, bom pa medicinsko konopljo poskusil. Iščem tak kot ti in itak nič pametnega, samo gromozanske cene in se na koncu ustavim na spletni trgovini konoplja.net, kjer si nabavim osnovne cbd kapljice (itak nevedoč) ter neke brezplačne izdelke. Naslednji dan pa me kliče njihov “zdravnik” in me vpraša po zdravstvenem stanju, zakaj kupujem in mu povem, ter reče, da to kaj sem jaz vzel, ne bo pomagalo. Sem rekel, ok a bom vseeno poskusil. A un samo nadeluje s tem, da potrebujem močnejše in da jih bom mogel vsaj 3 mesce jemati, ampak škatlica za 1 mesec stane 100€. Ker sem bil tak obupan sem samo rekel, pa dajmo te. In kljub temu, da nisem verjel, da mi bo pomagalo, sem jaz in domači okoli mene opazili izboljšave že v dobrem tednu. Po 3 mescih pa še je pljučni zdravnik bil šokiran.
Tako da, ja. Osebno priporočam, meni je pomagala in sedaj tudi veliko drugih CBD izdelkov uporabljam. Kot so mazilo za ustnice, kot tudi mazilo za druge zadeve. Punca je dobila mehur na dojki in si je namazala s tem konopljinim mazilom, ki sem ga dobil kot brezplačni vzorec, in se ji je naslednji dan odprl in sta tako kot mehur kot vnetje popolnoma izginila. Osebna zdravnica rekla, neverjetno. Še vedno jo je poslala na raziskave, da sta se prepričali da res ni kaj narobe, ampak še je rekla, da v večini primerov, morajo tak mehur ročno odpret.