Odpira se nov GTA V Roleplay Server
(vendar ta je res drugačen in nekaj kar še niste videli na SLO sceni)
Pozdravljeni,
sem Rok oz. “Mega” in skupaj z sedmimi drugimi člani ekipe smo se pred parimi meseci lotili projekta LSSRP - Los Santos Slovenija RolePlay. Naš cilj je bil da ustvarimo neki novega na Slovenski sceni glede RP. Vsi ostali serverji so skoraj enaki. Ne glede na to na katerem igraš imaš zelo podobno izkušnjo (isti ali podobni Slovenski skini vozil, podoben RP, iste skripte z minimalnimi spremembami ipd.). Zato smo se odločili da bomo odprli prvi Slovenski server, ki ne bo deloval na principu FiveM ampak na enem čisto drugem client-u po imenu Alt:V. Z novim clientom vam lahko obljubimo veliko boljši sync kot ga ima FiveM kot tudi dejansko Roleplay script, ki ga kot takšnega še nikjer niste videli!
Char creator:

Nudimo vam enega najboljših sistemov za ustvarjanje vaše Roleplay figure / karakterja. Prepričan sem, da vas že sam takšen sistem mika, da server testirate.
MLO (Mape), ki jih še niste videli:

Na sliki zgoraj lahko vidite Vespucci PD. To je namreč mapa, ki jo bomo uporabljali. Tale policijska postaja ima 8 etaž kjer ima vsaka etaža svoje posebaj sobe za različne namene. Seveda pa ni policijska edina, ki bo custom. imamo tudi več različnih restavracij, barov in drugih zanimivih lokacij za podjetja ali kriminalce.
Ne bo samo Cop/Crime RP:

Delamo Hardcore RP Server kar pomeni, da smo ogromno časa vložili v to, da ne bo samo “Policisti proti Roparjem”. Pri nas si želimo, da igralci ustvarijo svoje firme, se zaposlijo pri drugih in, da s tem naredimo veliko večino serverja tako da so igralci prisiljeni medsebojne interakcije saj NPCjev sploh ni 😉
Čisto predelan Voice-Chat System:
Naš Voice-Chat bo potekal preko externega programa Teamspeak3 s pluginom po imenu SaltyChat. S tem omogočamo 100% boljši Voice-Chat kot je pa na FiveM Client-u saj imamo znotraj tega Voice-Chata vgrajeno čisto vse od navadne komunikacije do radijskih vez. (Več glede VoiceChat in ostalih zanimivih zadev lahko izveste na Discordu strežnika).
Zaključek
Če sem vas lahko vsaj malo pritegnil z zgoraj napisanim besedilom bi me veselilo, da se morda pridružite LSSRP Discord Serverju kjer se nahajajo dodatne informacije. Otvoritev serverja je 01.05.2021 ter seveda ker je Hardcore RP je Whitelist obvezen.